Zahvala (2.del)

Načrtovanje novih izzivov je v polnem teku, zgodba Mongol Rally-ja 2019 pa se počasi zaključuje. Tokrat pa se spominjava tistih, ki so nama pomagali z donacijo, nasveti ali s pripravo na to pustolovščino.

Na začetku se zahvaljujeva (po njihovi želji) neimenovanemu donatorju. Polovica sredstev bo pomagala uradni dobrodelni organizaciji Mongol Rally-ja – Cool Earth. Druga polovica pa bo zagotovo razveselila otroke ene od bolnišničnih šol.

Nadaljujeva z najinima delodajalcema. Obema sva zelo hvaležna za razumevanje pri malce neobičajnih zahtevah po dolžini dopusta ter za podporo pri izpeljavi projekta.

Zahvaljujeva se M-Tehnika-i, ki naju je oskrbela z nepogrešljivimi pripomočki za kampiranje: s spalkama, gorilnikoma, stoloma, podlogama in drugimi pripomočki.

Ekipa INSTYLE.SI skrbi, da lahko ta prispevek berete tukaj. Najini spletni strani namreč nudi topel dom. Pomagali pa so tudi pri dolgočasnješih opravilih, kot je denimo priprava soglasja za uporabo piškotkov.

Z neprecenljivimi nasveti, s pomočjo na področju družbenih omrežij in pridobivanju kontaktov nama je skozi projekt stala ob strani Ana Ostrički. Vesela sva, da je potrpljenje ni minilo, in upava, da ga je nekaj še ostalo.

S čudovitimi nalepkami, lepimi majicami in veliko mero razumevanja za zahteve in spremembe v zadnji sekundi so naju razveselili pri Napopke.si. Ne razumite narobe… Storitve niso bile zastonj. A sva bila nad pristopom, izvedbo in prijaznostjo tako navdušena, da jih enostavno morava omeniti.

Spominjava se tudi vseh, ki ste nama po poti nesebično, prijazno in večinoma zastonj ponudili nasvete, pomoč in odlično hrano. Brez vas bi se najina dogodivščina lahko končala veliko hitreje.

Zahvaljujeva se vsem sorodnikom, ki so naju tako lepo pozdravili ob prihodu domov in nama pripravili izjemno lep sprejem.

Na koncu pa se zahvaljujema še staršema. V ključnih trenutkih sta nama nudila podporo in priskočila na pomoč. Skupaj smo namreč Pierra pripravili na to dolgo pot. Upava, da se število sivih las ni bistveno povečalo.

Brez vseh naštetih, in mnogih drugih, ta Mongol Rally, ne bi bil mogoč.

Hvala!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑